Rivi- ja kerrostalojen kalusteasennukset

Päätimme vuonna 2021 laajentaa toimintaamme uudelle alueelle, kun toteutimme Tampereen Nokia Arenan Lapland hotellin kalusteasennukset. Sittemmin olemme toteuttaneet myös asuinkerros- ja rivitalokohteiden kalusteasennuksia niin pääkaupunkiseudulla, Turussa kuin Tampereella  yhteensä jo 1000 asunnon verran. 

 

Olemme kouluttaneet kaikkiin kaupunkeihin omat asennustiimit, jotka vastaavat nimenomaan asuintalojen kalusteasennukisista, ja haluamme investoida tulevaisuudessa entistä laajemmin tähän liiketoimintamme osa-alueeseen myös uusilla paikkakunnilla. 

 

Toteutamme sekä uudis- että saneerauskohteiden kalusteasennukset avaimet käteen -periaatteella, eli teemme tarvittaessa kohteeseen mittakäynnin, toimitamme kalusteet työmaalle, haalaamme ja varastoimme ne turvallisesti kohteessa, asennamme ne täsmällisesti ja laadukkaasti paikalleen, siistimme jälkemme ja kierrätämme rakennusmateriaalit sekä pakkaustarvikkeet asianmukaisesti. Käytämme raportoinnissamme kehittämiämme sähköisiä järjestelmiä, jonne asentajamme kirjaavat työn etenemisen vaiheet reaaliaikaisesti. Näin pääset asiakkaanamme seuraamaan työn valmistumista niin halutessasi jo ennen asennuksen loppua. 

 

Tarvitsetko asiantuntevaa ja tehokasta tiimiä asuin- tai liiketilojen kokonaisvaltaisiin kalusteasennuksiin? Kerromme mielellämme lisää.